Om oss

Arnes Bil & Service AB har inte alltid varit återförsäljare av bilar. Arne Åström startade sitt företag 1977 som Allbil verkstad. 20 år senare 1997 utökades verksamheten med bilförsäljning av nya och begagnade bilar. Idag är vi återförsäljare för Peugeot, Citroen, Opel, Alfa Romeo, JEEP och Dodge Ram.

Med våra grundliga kunskaper om bilar kan vi ge dig en ärlig vägledning vid ditt val av bil. Vi ger dig alla uppgifter om aktuell modell och vi hjälper gärna till med specialanpassad finansiering, med förmånliga villkor och till bra ränta. Vi kan även skräddarsy din bilförsäkring och hjälpa till med att botanisera bland alla del tillvals- och utrustningsalternativ som erbjuds.

Vi är totalt 16 anställda på Arnes och alla har lång erfarenhet av branschen. I vår verkstad utför vi servicearbeten, mekaniska arbeten, reparationer av plåtskador samt byten av däck, glasrutor, AC-service och däckhotell.

Tillmötesgående och trygghet är A och O för oss när vi tar hand om våra kunders bilar. Vi i personalen utbildar oss därför ständigt och uppdaterar kontinuerligt vår tekniska utrustning för att hänga med i den snabba utvecklingen. Det är en självklarhet för att kunna erbjuda den höga standard på service och reparation som en kund ska ha rätt att förvänta sig av oss!
Vi är ett familjeföretag så välkommen till vår familj

Hitta till oss

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-17.00
Lördag-Söndag Stängt
Måndag-Torsdag 07.00-16.00
Fredag 07.00-15.00